THE SOUL BEHIND THE STOry

Talita Kalloe
Founder Soul Stores & Sustainable Storyteller
Talita Kalloe - 20191010 - Cindy van Ree

Als sustainable storyteller en content specialist help ik bedrijven in het helder krijgen en zichtbaar maken van hun duurzame missie. Ik bedenk en creëer content die rechtstreeks uit je hart is gegrepen. Eerlijk, zuiver en transparant.

 

Verhalen met impact

Verhalen waardoor je blijft lezen, kijken, luisteren of in actie wilt komen. Verhalen waarin niet alleen jouw doelgroep zich herkent, maar ook jij. Want ik geloof erin dat een authentiek verhaal alleen kan bestaan als het inhoudelijk de waarden raakt die jij diep van binnen nastreeft. Ik lees tussen de regels door, geef advies, ik verbind en ik deel. Zodat jouw inspirerende boodschap niet alleen gezien wordt, maar ook echt impact maakt.

Waarom de Soul Purpose Scan?

In 2016 richtte ik Soul Stores op: een platform waarmee ik retailers, merken en makers die bewuster willen verkopen, in verbinding breng met consumenten die bewuster willen kopen. Inmiddels heb ik heel wat ondernemers met een duurzame missie leren kennen. En uit alle mooie gesprekken merkte ik een duidelijke overeenkomst op: bezielende en creatieve autodidacten die het liefst alles zelf doen. Het past bij de missie van een ondernemer die intuïtief aanvoelt wat de wereld nodig heeft. Ik merkte echter ook dat juist dit type ondernemer een andere benadering nodig heeft. Iemand die op hetzelfde niveau kan invoelen, meedenken en toepassen. Daarin hebben jij en ik elkaar gevonden.

 

Daarom heb ik de Soul Purpose Scan zorgvuldig uitgedacht. Een dienst waarmee ik mijn jarenlange opgebouwde kennis, ervaring en vaardigheden op zo'n manier met jou kan delen, dat je met een minimale investering toch tien stappen vooruit kunt. En waarin ik op persoonlijk niveau met jou kan meedenken, meevoelen en kan bijdragen aan optimalisering. Ik hoop dat het je mag dienen in jouw mooie proces naar positieve verandering. Want je doet belangrijk werk. En dat mag gezien en gehoord worden. 

Portfolio

Stores: Joline Jolink, Moois & Meer, Sukha, Nukuhiva & many more
Independant brands: Julia Otilia, Yumeko, The Knitwit Stable, J-lab3l & more
Corporates: Bol.com | ABN AMRO | JDE Professionals | Moneyou | Schiphol
Vak- en ledenbladen: INretail | Textilia | Retailtrends | Bovag

How to reach me