Pakketten

Werken met mij
Wat mooi dat je interesse hebt in samenwerken met mij. Je kunt afzonderlijk een Soul Purpose Sessie of Soul Purpose Scan bij me boeken. Wil je een groter vraagstuk behandelen, een rebranding of een lange termijn traject, dan bied ik ook pakketten aan. Heb je vragen over de inhoudelijke invulling van de pakketten of andere wensen? Mail gerust.

Authentiek
verhaal

Voor wie?

Voor ondernemers die een nieuwe product of dienst willen lanceren en op zoek zijn naar een authentiek en overkoepelend verhaal als basis voor hun communicatie. Na afloop heb je jouw verhaal geformuleerd in een mission statement de je als basis kunt gebruiken voor jouw communicatie-uitingen.

Wat ik kan bieden

 

- 1 uur Soul Purpose Sessie

- 2,5 uur werksessie

(digitaal of in Zutphen)

- Formulering mission statement

- 20 minuten call voor feedback en optimalisatie 

Storytelling
rebranding

Voor wie?

Voor purpose gedreven ondernemers en bedrijven die toe zijn aan een rebranding en die hun merkverhaal en copy willen allignen met hernieuwde waarden.

Wat ik kan bieden

 

- 1,5 uur Soul Purpose Sessie

- Communicatieplan voor rebranding met mission statement en formulering tone-of-voice 

- 1 uur presentatie 

communicatieplan en finetuning

- 1,5 uur Soul Purpose Scan voor livegang copy in nieuwe stijl

1 maand feedback via e-mail op teksten in nieuwe stijl

Traject
Soul Purpose
guidance

Voor wie?

 Voor purpose gedreven ondernemers die op zoek zijn naar de juiste vorm om  uiting te geven aan hun ideeën. In dit traject bied ik je 1:1 guidance om tot jouw authentieke verhaal te komen in de juiste vorm. 

Wat ik kan bieden:

 

- 4x 1:1 sessie van 1 uur waarin we samen toewerken naar het zichtbaar maken van jouw levensmissie in een authentieke vorm

- een communicatieplan met jouw verhaal uitgewerkt in kernwaarden, een mission statement, tone-of-voice en plan van aanpak

- Onbeperkt toegang tot mijn online programma sustainable storytelling

Wat anderen zeggen over de Soul Purpose Sessie
 

"Talita brengt naar de oppervlakte wat ernaar verlangt om gehoord te worden. Voor mij betekende één Soul Purpose Sessie met Talita een doorbraak voor mijn business en mijzelf. Het is zo waardevol hoe ze naar de zuivere intenties achter de woorden luistert en haar intuïtie gebruikt om iemand écht te horen."

- Natascha Koningsveld, Colour & Spice

talita-03_klein.jpg

Nog even bellen?

Voelt het goed maar twijfel je nog, zijn de pakketten financieel niet toereikend, heb je net iets andere wensen dan in de pakketten staan of heb je gewoon een vraag? Boek een gratis 20-minuten call. Alles is bespreekbaar en ik denk graag met je mee.