DE SOUL 
PURPOSE SCAN

Geef woorden aan jouw purpose

Heb jij een product of dienst waar je met hart en ziel aan hebt gewerkt? Ben je ervan overtuigd dat je een goed verhaal hebt, maar ben je nog zoekende naar de juiste woorden? Of sta je op het punt je product te lanceren maar vraag je je af of jouw verhaal wel goed, duidelijk en geloofwaardig genoeg overkomt? Dan is de Soul Purpose Scan iets voor jou.

 
TALITA_by_LandaPenders-13_edited.jpg
Soul Stores grafisch element quote marks

Ik help je met het vinden van de juiste woorden voor jouw soul purpose: jouw levensmissie. Zodat je de woorden intrinsiek kunt doorvoelen, en van daaruit kunt opschrijven. De tekst zelf is slechts het puntje op de i. Na een paar uur investeren met mij kun je jouw teksten in het vervolg zelf schrijven vanuit jouw authentieke stem."

Talita Kalloe -
Founder Soul Stores, contentspecialist & sustainable storyteller

DE SOUL
PURPOSE 
SCAN

De Soul Purpose Scan geeft helder, snel en doortastend inzicht in hoe je als ondernemer met een duurzame missie jouw verhaal effectief, authentiek en geloofwaardig overbrengt. Ik help je om jouw boodschap en missie helder te krijgen, en daar de juiste woorden en acties aan te verbinden.

Tot de kern komen
Vanuit mijn expertise als content specialist en sustainable storyteller, scan ik de copy en visuele uitstraling op jouw online kanalen vanuit jouw authentieke waarden. In een persoonlijke (digitale) sessie help ik je om de rode draad van jouw verhaal scherp te krijgen: een helder, duidelijk maar bovenal authentiek verhaal dat jouw doelgroep inspireert en activeert. 

 

Zo werkt het

​​

  • Ik analyseer jouw (digitale) uitingen o.a. op authenticiteit, helderheid en geloofwaardigheid

  • Ik beoordeel jouw kanalen op het gebied van storytelling, positionering en merkconsistentie

  • In een digitaal consult stel ik verdiepende vragen, geef ik feedback en advies op basis van jouw persoonlijke purpose, teksten en digitale positionering

  • Ik geef je hapklare tips, ideeën en aanbevelingen waarmee je na de sessie direct aan de slag kunt. 

pre-order online programma sustainable storytelling

Op veler verzoek: dé online training met alles wat je als ondernemer moet weten over duurzaamheid in je communicatie en het schrijven van enganging teksten. De pre-order gaat binnenkort live. Schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Klaar om woorden te geven aan jouw purpose?

Een goed verhaal vertel je maar één keer. De investering: €395,00 

- 1,5 uur digitaal consult

- tips & handvatten via de mail

- 20 minuten call voor 

feedback en optimalisatie

 
Meld je hier aan voor de Soul Purpose Scan

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.