DE SOUL 
PURPOSE SESSIE

Zichtbaarheid op zielsniveau

De Soul Purpose Sessie is een 1:1 sessie waarin ik guidance bied bij intrinsieke vraagstukken op het gebied van je levensmissie en zichtbaarheid. Voel je dat je vastloopt in de positionering van jouw bedrijf? Merk je dat er een blokkade zit op jezelf zichtbaar maken? Voel je dat je je nog niet volledig durft uit te spreken? In een Soul Purpose Sessie schijnen we licht op het delen van jouw authentieke verhaal en wat je daarin tegenhoudt.

DaisyRanoe-2715.jpg
Soul Stores grafisch element quote marks

"As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others."​

Marianne Williamson

DE SOUL PURPOSE
Sessie

Heb je het gevoel dat je iets komt brengen op de wereld maar weet je nog niet zo goed wat dat 'iets' is? Je ziet de beelden voor je, je voelt de kriebels in je buik als je eraan denkt, en als je erover aan mensen vertelt gaan ze er direct op aan. Maar om het écht concreet te maken en tot de kern te komen, daar stagneert het. Herken je dit? Dan is de Soul Purpose Sessie iets voor jou. 

Afstemming op zielsniveau
Voorafgaand op een Soul Purpose Sessie vraag ik je om jouw vraagstuk of thema te delen waar je tijdens de sessie op wilt ingaan. Ik stem af op zielsniveau en gebruik dit als basis voor onze sessie. Tijdens onze digitale sessie - deze kan desgewenst ook persoonlijk plaatsvinden in Zutphen - stel ik verdiepende vragen en gaan we in gesprek om tot de kern te komen van jouw vraagstuk. 
 

Wat kun je van de sessie verwachten?

  • Afstemming op jouw persoonlijke vraagstuk of thema

  • Verdiepende, persoonlijke vragen om inzicht te krijgen in wat jou drijft en waar jouw kracht ligt

  • Inzicht in het "waarom" van jouw keuzes, eventuele beperkende overtuigingen en zichtbare en onzichtbare patronen 

  • Ideeën om jouw potentie in een vorm te gieten die voor jou werkt

  • Een verbindend, fijn gesprek waarin jouw scheppingskracht mag gaan stromen

Het kan fijn zijn om de sessie op te nemen zodat je het op een later, rustig moment weer terug kunt luisteren. 

Wat anderen zeggen over de Soul Purpose Sessie
 

"Talita brengt naar de oppervlakte wat ernaar verlangt om gehoord te worden. Voor mij betekende één Soul Purpose Sessie met Talita een doorbraak voor mijn business en mijzelf. Het is zo waardevol hoe ze naar de zuivere intenties achter de woorden luistert en haar intuïtie gebruikt om iemand écht te horen."

- Natascha Koningsveld, Colour & Spice

Klaar om jouw
levensmissie zichtbaar te maken?

Een Soul Purpose Sessie duurt 60 minuten. Voorafgaand aan de sessie ontvang je een mail met meer informatie en vragen ter voorbereiding. De sessie is digitaal maar kan ook persoonlijk in Zutphen. Het is raadzaam om de sessie op te nemen.

Investering: €150,00 excl. btw

 
TALITA_by_LandaPenders-6.jpg

Twijfel je nog?

Voelt het goed maar heb je nog niet helemaal helder wat ik concreet voor je kan betekenen? Boek een gratis 20-minuten call. Daarin kunnen we kennismaken, bespreken we je vraag en voel je direct of en wat ik voor je kan betekenen.